Budaörs értékei

Várjuk azokat a fényképeket és írásokat, melyek segítenek felismerni és megmutatni másoknak is városunk óvandó értékeit, szépségét. Kérjük, hogy a fényképeket és írásokat az ovaros@t-online.hu e-mail címre küldjék.

Lépjen kapcsolatba velünk


Közreműködését, észrevételeit örömmel fogadjuk! Kérjük keressen minket bátran akkor is, ha úgy érzi az óváros óvandó értékei, arculata és jellege veszélyeztetve vannak, és akkor is, ha beruházóként olyan megoldást keres, mely összhangban van a városrész történelmével, és értékeivel.

Aktualitások


Egyesületünk rendszeresen szervez programokat, vagy figyelemmel kiséri a város eseményeit. Ezek ajánlásait és beszámolóit olvashatja lentebb.


Makovecz Imre nyomában - Eseményajánló

Aki épít, a természetet átalakítja, elvesz belőle. Ez csak akkor bocsátható meg, ha az építés nem csak anyagi természetű ( azaz rombolás) hanem testi, lelki, szellemi épülést jelent. Lehet-e az építészettel gyógyítani, tették fel a kérdést egy konferencián. Nem lehet, hanem kell, mert egyébként szolgáltatássá silányul  az élet. Az építés éppé-egésszé, azaz egészséggé kell váljon. Az építés drámája, így nevezte meg a mester, Makovecz Imre a titkot.

Bővebben...

Harmadik Kul-Túra

Harmadik alkalommal is megrendezi egyesületünk a budaörsi Kúl-Túrát. Ez alkalommal vezetőnk Grósz András lesz.

Bővebben...

Túra a piktortégla barlangokhoz az Óvárosért Egyesülettel

Szeptember 28-án gyönyörű napsütéses időt kaptunk megrendelés szerint az égiektől. A meghirdetett találkozóra népes társaság gyűlt össze. A csodaszép idő és invitálásunk minden korosztályból hozott felfedezésre, mozgásra váró embereket, gyerekeket.

Bővebben...

Budaörs Óvárosáért Egyesület

Telefon: 06 20 417 2580 Postacím: 2040 Budaörs, Pozsonyi u. 4. E-mail: info@budaorsovarosert.hu
Készítette: On-Team Kft www.on-team.hu